Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

George Ţucudean s-a bucurat pentru titlul câştigat de CFR Cluj. ”Am început să sărbătoresc încă de alaltăieri”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20708428/1/mczoyxnopta1yjy1yme1otbhmti3ymu4mtgyn2m4mzi0nwvkywjk-thumb.jpg

CFR Cluj a câştigat ieri seară al 5-lea titlu consecutiv în Casa Liga 1, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1.

Unul dintre cei care au sărbătorit câştigarea titlului, a fost George Ţucudean. Fostul jucător al ardelenilor s-a retras din fotbal din cauza unor probleme de sănătate, dar a ţinut legătura cu mulţi jucători de la club şi s-a bucurat pentru performanţa pe care au obţinut-o.

”Aşa de tare m-am bucurat pentru ei! Şi să ştii că am început să sărbătoresc încă de alaltăieri. Gândeşte-te, când a încurcat Dinamo pe Steaua şi a bătut cu 2-1, în „Ştefan cel Mare”, apoi, când eram la Viitorul şi i-a încurcat, din nou, Dinamo pe Steaua, tot 2-1, cu două penalty-uri pe Naţional Arena, după s-au încurcat din nou, când eram la CFR, parcă într-un meci la Iaşi. Acum s-au încurcat singuri. Mă bucur mult pentru băieţii de la Cluj, am ţinut legătura cu mulţi dintre ei.

În meciurile astea mari, importante, în momentele grele, se vede valoarea echipei, maturitatea, experienţa. A rămas un nucleu de jucători care are aceste atribute. E simplu, ăsta e secretul!

Noi aveam o vorbă în Gruia. La Cluj, Revelionul e în mai. Că atunci ne bucurăm. În afară de Untold, când ia CFR-ul titlul mai sunt artificii în Cluj. Aşa se mai bucură şi rivalii din oraş”, a declarat George Ţucudean, conform playsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele