Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Germanul Bernd Storck, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, discurs superb despre România. ”Este o ţară frumoasă”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21411310/1/fc-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-sc-dinamo-1948-bucuresti-superliga-superbet-10-11-2023-1.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii.

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

Pe bancul lui Sepsi a debutat cu dreptul neamţul Bernd Storck. Acesta vrea să impună o nouă filozofie la covăsneni. El a lăudat la interviu şi echipa naţională a României, pentru calificarea la EURO.

Neamţul şi-a făcut o primă impresie foarte bună despre România şi a punctat că îşi va aduce copiii să vadă atracţiile ţării noastre.

"Prima impresie despre România este foarte pozitivă. Am văzut în week-end, în ultimele zile, multe meciuri din diverse oraşe. Este un fotbal bun, un fotbal tehnic. Este un nivel bun, e mult de muncă, dar sperăm să fim la un nivel bun în viitor.

De asemenea, vreau să adresez felicitări echipei naţionale a României pentru calificarea la Euro 2024, din Germania.

E foarte, foarte frig (râde). Am venit de la Bucureşti şi am văzut mult lemn, multe păduri. Mi-a plăcut şi Sfântu Gheorghe, am o primă impresie pozitivă.

Ştiu că Bucureşti este principalul oraş al României. Ştiam de Transilvania, de Dracula, un personaj faimos (râde). Foarte faimos! Copiii vor dori să vadă tot ceea ce este legat de legenda lui.

Da, este o ţară frumoasă. Şi încă un detaliu. Iarna, aveţi o grămadă de posibilităţi de a merge la ski, este foarte frumos",
a spus neamţul, pentru GSP.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele