Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21740294/1/fc-cfr-1907-cluj-pafos-fc-play-off-conference-league-22-08-2024-2.jpg

 

 

Tatăl lui Meriton Korenica a decedat, iar sâmbătă dimineaţă va fi înmormântat.

CFR Cluj o va întâlni pe Hermannstadt, tot sâmbătă, de la ora 18:30, iar Korenica a vrut să facă un lucru incredibil.

Cristi Balaj a dezvăluit că fotbalistul kosovar a dorit să vină în România imediat după înmormântare, pentru a putea fi pe teren la meciul dintre Hermannstadt şi CFR Cluj. Preşedintele formaţiei din Gruia a spus că cei din club s-au opus.

”Suntem supăraţi. Mai este şi situaţia lui Korenica. A decedat la doar 58 de ani, a făcut un AVC şi din păcate nu mai e printre noi. Are înmormânarea azi.

El şi-a manifestat intentia de a se întoarce în seara asta. Indiferent de cât iubeşti fotbalul şi cât de ataşat eşti de o echipă, nu se poate. Suntem noi supăraţi pentru ce a păţit el”, a spus Cristi Balaj, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele