Ultima oră
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”

Farul Constanta Publicat astăzi, 17:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21740555/1/hagi.jpg

 

 

Farul primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 16:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 10 din Superliga.

Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Mai mult, toate golurile şi fazele importante ale acestui duel pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro.

După ce Dorinel Munteanu a răbufnit la adresa jucătorului său în meciul cu Dinamo, Gică Hagi a fost întrebat despre atmosfera din vestiar şi a răbufnit.

„Regele” a declarat că atmosfera din vestiar este foarte bună, în ciuda rezultatelor din acest sezon. Tehnicianul a vorbit şi despre absenţele din lot.

”Sunt trei puncte importante, suntem conştienţi că avem puţine puncte. Trebuie să jucăm, să câştigăm. Trebuie să facem un meci complet, e o echipă destul de agresivă, trebuie să fim atenţi la toate aspectele. Să prindem o zi bună şi să încercăm să câştigăm. Sper să fiu inspirat şi să câştigăm cele trei puncte.

Gabi Iancu nu poate să joace după meciul de la Petrolul şi Larie. A revenit Cojocaru, dar încă nu e pregătit. Toate meciurile sunt grele, toate meciurile sunt dificile. E un început de campionat în care se văd anumite aspecte.

De obicei mai zic ceva despre un jucător sau altul, dar înainte de joc mă interesează jocul colectiv. Bineînţeles că unul sau altul va face diferenţa. Mă interesează să jucăm foarte bine ca echipă. În meci sunt multe situaţie şi depinde cum reacţionăm la aceste situaţii. La fiecare meci, unul joacă mai bine, altul mai puţin.

Tot timpul e o atmosferă bună la noi, nu ştiu de ce întrebaţi asta! E o atmosferă bună, dar suntem conştienţi că avem puţine puncte. Ne dorim mai mult, trebuie să facem mai mult şi să facem tot posibilul să urcăm în clasament”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă premergătoare confruntării cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele