Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Gică Hagi, răspuns sec când a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi

Stranieri Publicat pe 13 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21732176/1/hagi.jpg

 

 

Situaţia lui Ianis Hagi la Rangers este în continuare incertă. Fotbalistul român evoluează la echipa secundă a clubului scoţian şi nu a fost încă vândut sau împrumutat.

Fiul lui Gică Hagi a fost curtat şi de cluburi din Superliga, precum FCSB şi Rapid, însă acesta a refuzat ofertele deoarece voia să îşi relanseze cariera în străinătate.

Chiar după victoria cu Lituania din UEFA Nations League, cel poreclit „Prinţul” a spus că se va întoarce în Scoţia şi este sigur că va depăşi această provocare şi într-un final va ajunge înapoi la prima echipă.

Gică Hagi a fost întrebat despre situaţia cu care fiul său se confruntă la Rangers şi a dat un răspuns sec, evitând să comenteze subiectul.

”Ianis e un alt subiect. Vorbim de meciul pe care îl avem de jucat”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul.

Farul se va deplasa sâmbătă la Ploieşti, acolo unde va da piept cu Petrolul, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele