Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gică Hagi sare în apărarea unui jucător de la FCSB: "Până acum nu era bun, dar acum e bun, nu?"

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21484717/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024-2.jpg

Florinel Coman reprezintă una dintre piesele de bază ale celor de la FCSB din ultimele două sezoane, contribuind masiv la evoluţia echipei sale din acest sezon. Atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 10 goluri şi a dat 8 pase decisive în cele 21 de etape din sezonul regulat.

Gheorghe Hagi, cuvinte de laudă pentru Florinel: "E cel mai bun!"

Jucătorul crescut în academia lui Hagi a fost cumpărat de "roş-albaştri" de la FC Viitorul, actuala Farul Constanţa, în schimbul sumei de 3 milioane de euro în 2017. "Regele" este impresionat de evoluţiile lui Florinel Coman şi a avut numai cuvinte laudă la adresa acestuia, după FCSB - Farul.

"Farul sper să producă fotbalişti buni, cum l-a produs şi pe subsemnatul. Cum l-a produs şi pe Coman. E tot de acolo. Până la urmă e bun, nu? Până acum nu era bun, dar acum e bun, nu? Cel mai bun. 

Am produs 20 de jucători din circuitul naţionalei, nu eu, că avem 100 şi ceva de angajaţi, tehnic şi administrativ. 20 la echipa mare avem! La ultimul meci au fost opt, când s-au calificat, pot fi şi mai mulţi, depinde de ei, de forma lor, dar Farul a făcut ce trebuia, că a investit în tineri. România poate ieşi de unde este doar din tineri", a spus Gică Hagi.

Florinel Coman nu a jucat în partida cu Farul Constanţa din cauza unei răceli

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele