Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

Gică Popescu a anunţat primul transfer făcut de Farul. ”Un jucător care mie îmi place foarte mult şi mi-a plăcut întotdeauna”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20963612/1/gica-popescu-12.png

Farul Constanţa a mers excelent în prima parte a sezonului de SuperLigă şi a terminat anul pe primul loc.

Echipa antrenată de Gică Hagi a prestat un joc ofensiv spectaculos şi a reuşit să încheie anul 2022 pe primul loc în SuperLiga. Cu toate acestea constănţenii vor să îşi întărească lotul pentru a putea face o a doua parte a sezonului cel puţin la fel de bună.

Gică Popescu, preşedintele clubului, a anunţat primul transfer făcut de Farul în acestă iarnă. Este vorba de atacantul de la FC Botoşani, Mateus Barbosa, conform Orange Sport. Brazilianul evoluează ca atacant dreapta, dar poate juca şi pe partea stânga la nevoie.  

”Deja am semnat cu un jucător. Nu vi-l pot spune, pentru că este în vacanţă. Un jucător care mie îmi place foarte mult şi mi-a plăcut întotdeauna, şi am încercat să-l conving pe Gică de-a lungul timpului să-l aducă. Acum l-am convins, s-a convins el.

(n.r. pe ce poziţie joacă) Atacant şi mă bucur mult că am reuşit să-l aducem. Intentionăm să aducem şi alţi jucători, ai nevoie de un lot lărgit pentru a putea ţine pasul cu echipele de top.

CFR are un lot, are 20 de jucători de valori apropiate şi Dan poate să facă oricând două echipe egale din punct de vedere valoric”, a declarat Gică Popescu pentru sursa menţionată anterior.

  • Atacantul de 23 de ani a adunat două assist-uri în 15 meciuri jucate pentru moldoveni.
  • Mateus Barbosa este cotat la 250.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermrkt.com.
mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele