Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21742070/1/profimedia-0791687751.jpg

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea.

Ploieştenii au egalat în ultimul minut de prelungire, după o fază controversată. În vreme ce unii consideră că Târnovanu a greşit la centrare, alţii sunt de părere că portarul a fost faultat.

Totuşi, deşi Becali se numără printre cei care au acuzat decizia lui Rareş Vidican de la ultima fază, acesta a luat o decizie în privinţa lui Târnovanu.

În această dimineaţă, Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că doreşte să îl cumpere pe Lukas Zima, portarul Petrolului, pentru a îi face concurenţă lui Ştefan Târnovanu.

Având în vedere că periaoda de mercato este închisă, această mutare s-ar putea produce abia în iarnă.

În vârstă de 30 de ani, Lukas Zima a ajuns la Petrolul în 2023. Portarul ceh a evoluat de-a lungul carierei la Genoa, Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia, Livorno şi VVV-Venlo.

Cotat la 850.000 de euro pe Transfermarkt, Lukas Zima a bifat 50 de partide în tricoul Petrolului şi a ţinut poarta intactă în 18 meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele