Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:13
mail-share icon Email

Dinamo şi FCSB se vor duela, duminică, de la ora 21:00. Derby-ul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21803428/1/profimedia-0791687751-1.jpg

Deşi mai sunt patru zile până la meci, Gigi Becali a anunţat, ca de obicei, echipa de start.

Se pare că Ngezana va reveni pe teren după o lună şi va face cuplu cu Dawa în centrul apărării. Fundaşii laterali vor fi Creţu şi Radunovic, iar la mijloc se vor afla Şut, Băluţă şi Olaru. Astfel, Gigi Becali pregăteşte o surpriză de proporţii şi îl va utiliza pe Băluţă la mijlocul terenului.

În atac, finanţatorul s-a decis să mizeze pe Tavi Popescu, Bîrligea şi Miculescu. De asemenea, Becali a anunţat că Ştefănescu va juca cu Glasgow Rangers.

"Stai că acum revine George (n.r. Octavian Popescu). O să revină, vedeţi voi! Pe George să-l vedem cu Dinamo. A zis că vrea să joace mai mult şi o să-l las tot meciul. Îl schimb în minutul 70. Îl las să-şi arate valoarea. 

Cu Dinamo o să joace Creţu, amândouă panterele (n.r. Ngezana şi Dawa) şi Risto Radunovic. Şut, Băluţă, Olaru. Urmează Bîrligea, George (n.r. Octavian Popescu) şi David Miculescu.

Ştefănescu a crescut, începe să-şi recapete valoarea pe care a avut-o, dar încet-încet. Ştefănescu va juca în Scoţia cu Rangers", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele