Ultima oră
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV
Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult” Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult”

Gigi Becali a anunţat primul transfer al verii la FCSB! "Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21507634/1/fcsb.jpg

Mijlocaşul ofensiv Alexandru Musi (19 ani) se va întoarce la FCSB! Împrumutat în acest moment la Petrolul, tânărul jucător va fi păstrat în lotul actualului lider din Superliga pentru stagiunea viitoare.

Gigi Becali a anunţat că nu se aşteaptă să ia o sumă mare din transferul lui Musi, însă este încântat de calităţile tehnice ale fotbalistului ce poate fi o soluţie pentru a acoperi regula U21.

"Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. (n.r. - Îl păstraţi la vară?) Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România", a spus Becali, potrivit celor de la Prosport.

Musi are un sezon bun la Petrolul, pentru care a marcat de 5 ori în 28 de apariţii. De asemenea, mijlocaşul a bifat şi 3 pase decisive.

Internaţionalul de tineret a reuşit să joace în trecut şi la FCSB, unde a marcat 2 goluri şi a bifat 18 apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele