Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Gigi Becali a anunţat transferul lui Louis Munteanu! Când ar urma să ajungă atacantul la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21660797/1/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-3-05-2024.jpg

Este cunoscut faptul că Louis Munteanu a fost dorit de Becali la FCSB. Finanţatorul a început tratativele în urmă cu mai multe luni, dar se pare că problema nu a fost lsumă cerută de Fiorentina.

Becali le oferise italienilor 1,5 milioane de euro, iar mai apoi a apărut în presa de casă a Fiorentinei informaţia că oficialii sunt dispuţi să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru aproximativ 2 milioane de euro.

Acum, finanţatorul campioanei a dezvăluit că nu a putut să îl cumpere pe atacant pentru că acesta cerea un salariu foarte mare. Astfel, Becali a anunţat că îl va transfera pe Munteanu dacă echipa se va califica în grupele Champions League!

"Ştiţi câţi bani voia? 500-600.000 de euro pe an. Încă nu putem să-i dăm atât unui copil. O să facem asta dacă ne calificăm în grupele Ligii Campionilor.

Am făcut un calcul, încasăm din calificare şi bilete cam 50 de milioane de euro. După aia putem să vorbim. Risc şi dau 2-3 milioane de euro, fac contract 1 an+3. Eu cred în echipa asta, dar nu-i ştiu încă valoarea", a spus Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele