Ultima oră
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence

Gigi Becali a explicat de ce nu aduce un antrenor cu nume la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588262/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-4.jpg

FCSB a piedut, scor 0-1, cu CFR Cluj, sâmbătă seară.

Un adevărat derby pentru titlu în sezoanele precedente, meciul a trecut pe planul secund pentru formaţia bucureşteană, care a sărbătorit câştigarea campionatului după fluierul final.

Gigi Becali a spus după deznodământul partidei că nu are niciun merit pentru titlul câştigat. De asemenea, finanţatorul de la FCSB şi-a motivat decizia de a nu aduce un antrenor cu nume la echipă.

”Ce să spun? Ca să mă laud nu vreau, nu e meritul meu, nu sunt eu antrenorul. Eu n-am fost de doi-trei ani la echipa asta. Ca să vă contrazic pe voi, am să fac un bilanţ. Trebuie să vă contest pe voi, nouă ani au fost la egalitate de puncte, pe locul doi, dar noi trebuie să vedem... record, da? De audienţă! Mai luaţi şi calificările în cupele europene, şi încasările, şi vedeţi dacă un alt club a încasat astfel de sume. Şi mai luaţi şi performanţe europene, semifinale de Cupa UEFA. 

Eu nu accept să dau banii şi vine un antrenor care ia banii şi când mănâncă bătaie. Atunci lasă că o să comand eu, nu răspunzi tu, şi dacă sunt pe locul 5-6 răspund eu singur pe banii mei”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele