Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Gigi Becali a găsit vinovatul pentru înfrângerea de la Sibiu şi a răbufnit! "Te doare capul"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21712658/1/profimedia-0771643334.jpg

Hermannstadt a învins-o pe FCSB, scor 2-0, duminică seară. În urma acestei înfrângeri, campioana României poate termina etapa pe ultimul loc, în cazul în care Gloria Buzău nu va pierde cu Universitatea Cluj.

Imediat după fluierul final, Gigi Becali a avut o primă reacţie. Finanţatorul de la FCSB a spus că are emoţii cu Chiricheş pe teren şi le-a propus celor din staff să îl folosească pe Kiki sau pe Lixandru în centrul apărării.

"N-avem valoare. Ai văzut un jucător valoros din toată echipa asta? Cum l-am scos pe Ngezana ... după bineînţeles că l-am băgat pe Chiricheş. Atunci când îl văd pe Chiricheş şi ajunge mingea acolo am emoţii deja.

(n.r. Chiricheş va fi titular cu LASK Linz) Nu avem ce să facem! Le-am spus, hai să jucăm cu Kiki fundaş central, că a jucat pe la Hagi. I-am spus lui Meme, hai să jucăm cu Lixandru. Hai să îl băgăm pe Lixandru, că eu am emoţii cu Chiricheş.

(n.r. ce va face la returul cu LASK Linz) Păi eu ştiu ce o să facem? Nu ştiu, o să văd. Şi dacă e altă concentare, atunci ce? Dacă dai cu călcâiul la adversar. Mai trebuia să luăm un gol. Primul gol nu e al lui? Uitaţi-vă! Nu e primul gol al lui Chiricheş? Uitaţi-vă să vedeţi.

Al doilea gol, e mingea ta, eşti cu faţa. Laşi mingea la adversar să dea gol? Te doare capul", a spus Gigi Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele