Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbaape la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbaape la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan
George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!” George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!”
Dezvăluiri de culise din vestiarul echipei naţionale: „Ştiu din interior ce face nea Mircea acolo. Au ajuns să fie lideri” Dezvăluiri de culise din vestiarul echipei naţionale: „Ştiu din interior ce face nea Mircea acolo. Au ajuns să fie lideri”
Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1 şi  Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1 şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS1! VEZI programul complet al zilei

Gigi Becali a ordonat noi schimbări în formula de start a celor de la FCSB. Octavian Popescu trece pe bancă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21068363/1/fcsb.jpg

Gigi Becali a ordonat noi schimbări în formula de start a celor de la FCSB, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în prima etapă din play-off-ul Superligii.

Cel mai important aspect este legat de trecerea lui Octavian Popescu pe banca de rezerve, în locul său fiind titularizat Andrei Cordea.

Patronul vicecampioanei din Superliga vrea să îl reactiveze pe Ovidiu Popescu pe postul de fundaş, în speranţa că va acoperi lipsurile din acest compartiment, care a suferit de multe ori în actuala stagiune.

Popescu a fost rezervă în ultima vreme, fiind un jucător polivalent, ce poate evolua atât în lateral, cât şi în centrul apărării. El este o soluţie inclusiv pentru compartimentul median.

”Că şi ăla şi ăla, ce să le faci? O să îl încercăm pe Ovidiu Popescu poate. Nu ştiu, nu mă bag aici, nu mă pricep, nu ştiu”, a spus Gigi Becali în cursul zilei de luni”, a explicat Becali.

Cum ar putea arăta formula de start a celor de la FCSB: Târnovanu - Sorescu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Cordea, Compagno, Coman.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele