Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali a primit răspusnul privind oferta pentru Andrea Compagno

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21462803/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Andrea Compagno, golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, nu a avut evoluţii pe măsura aşteptărilor în acest sezon, nemulţumindu-l pe Gigi Becali.

Neftchi Baku s-a decis în privinţa lui Compagno

După ce finanţatorul roş-albaştrilor a recunoscut că a primit o ofertă de 400.000 de euro pentru atacantul italian, au apărut zvonuri că echipa interesată ar fi Neftchi Baku.

Unul dintre oficialii grupării din Azerbaijan a transmis presei locale cât se poate de clar că Andrea Compagno nu se afllă printre ţintele azerilor. „Ceea ce s-a scris nu este adevărat. Andrea nu se află pe lista noastră de transferuri" , a spus ofiţerul de presa al lui Neftchi Baku, conform futbollpress.az.

Oferta pe care Gigi Becali o are pentru Andrea Compagno

Finanţatorul FCSB-ului a dezvăluit în cursul zilei de luni că suma de transfer la care se ridică oferta este de 400.000 de euro şi ar fi tentat să accepte. „Am primit altă ofertă ieri pentru Compagno, de 400.000, şi cred că îl dau. Acum îl avem pe Băluţă, vârf, Phelipe poate juca în dreapta. Să vedem, acum”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele