Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 14:05
mail-share icon Email

Gigi Becali pregăteşte o mutare senzaţională. După ce l-a adus pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, finanţatorul campioanei României a pus ochii pe un alt fotbalist foarte important în Gruia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21757614/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-9.jpg

Transferurile lui Marius Ştefănescu şi Daniel Bîrligea la FCSB au fost două dintre cele mai spectaculoase mutării ale precedentei perioade de mercato. Ambiţionat de succesurile din Europa League, Gigi Becali îşi doreşte să întârească şi mai tare echipa, pentru a ataca un nou titlu şi calificarea în faza principală Champions League.

Finanţatorul a declarat că şi-ar dori să îl aducă şi pe Louis Munteanu la FCSB, vedeta vicecampioanei. Becali a purtat tratative pentru atacant şi în această vară, dar Munteanu a ales să meargă la CFR Cluj.

"Poate îl iau eu pe Louis Munteanu în iarnă. Poate-l iau… De ce să nu-l iau? S-a dus la CFR Cluj, dar poate îi dau eu banii. A dat Neluţu 2,5 milioane de euro? Eu nu ştiu asta. 

Dacă vine, o să joc în stânga sau în dreapta atacantului. Bîrligea număr 9 şi Munteanu în stânga sau dreapta. Ori fac, ori nu fac. Asta m-a ambiţionat foarte mult, meciul de la Salonic. 

Mi-a dat putere şi mi-a demonstrat că pot face. La un moment dat credeam că nu mai putem. Că sunt prea valoroşi, că nu mai putem să-i atingem. Am jucat în inferioritate numerică în faţa unei echipe bune", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik,

Nicuşor Stanciu, "bomba" pregătită de Gigi Becali

Pe lângă interesul pentru Louis Munteanu, Gigi Becali a anunţat ceea ce ar putea fi transferul iernii în Superligă. Întrebat despre Nicuşor Stanciu, Gigi Becali a dezvăluit că sunt şanse importante ca decarul şi căpitanul naţionalei să revină la FCSB din iarnă.

"Nicuşor Stanciu, aşa am înţeles, el vine din iarnă. Mi-au spus, Nicuşor Stanciu, el este al nostru, el nu are ce căuta la altă echipă în România. Cu Stanciu am câştigat trofee şi 10 milioane şi oricând uşa e deschisă.

Îl bag şi jucător şi antrenor secund. (30.000-40.000 de euro salariu) Cam aşa. Oricând, uşa e larg deschisă", a declarat Gigi Becali.

Nicuşor Stanciu a ajuns la FCSB în 2013 şi a petrecut trei ani la formaţia bucureşteană. În această perioadă, căpitanul naţionalei şi-a trecut în palmares şase trofee: două titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă.

33 de goluri în 136 de meciuri sunt cifrele lui Stanciu la FCSB. De-a lungul carierei, fotbalistul de 31 de ani a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns şi Damac.

Pentru naţionala României, Stanciu a bifat 76 de selecţii şi a marcat 15 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele