Ultima oră
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi

Gigi Becali, atac dur la adresa FRF. ”Nu mai pot eu de Federaţie... Nici nu o iau în seamă.”. UPDATE: Răspunsul lui Răzvan Burleanu. ”Oricum e obişnuit cu comisiile disciplinare”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20958773/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-5.jpg

Gigi Becali, patronul lui FCSB, nu concepe să îl schimbe pe Mihai Pintilii din funcţia de antrenor, chiar dacă fostul mijlocaş nu îndeplineşte criteriile pentru a se afla pe banca ”roş-albaştrilor”.

UPDATE: Răzvan Burleanu i-a oferit un răspuns ironic omului de afaceri, după ce acesta a vorbit dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal.

”Îl aşteptăm să demareze în acest sens, ca după aceea să facă obiectul unei anchete, nu doar în zona disciplinară, ci şi la integritate. Domnul Becali e obişnuit oricum cu comisiile disciplinare.”

Preşedintele FRF a fost întrebat ce decizia ar lua în cazul lui Mihai Pintilii, dacă ar fi în locul patronului de la FCSB. 

”Cu siguranţă aş lăsa destinele clubului pe mâna unui antrenor care se potriveşte cu filosofia clubului şi care are, cu siguranţă, licenţă”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Ştirea iniţială

Latifundiarul din Pipera a vorbit dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal şi a Şcolii Federale de Antrenori, chiar dacă Pinitilii nu are licenţa PRO.

”Cine e cretin şi dobitoc să schimbe antrenorul când vine pe locul 3 de pe locul 14? Nu mai pot eu de Federaţie... Nici nu o iau în seamă.

Să-l suspende pe Pintilii. Aduc alt antrenor. Nu-l am pe Strizu? De unde îl suspendă? Din România? Din maseur? Se face maseur şi conduce echipa. Eu sunt societate comercială. Poţi să-mi impui mie prostiile tale? Lasă că-l iau pe Rotaru.

Îi cer voie lui Stoichiţă. Îi zic lui Rotaru «Vino că îţi dau şpagă 10.000 de euro ca să îmi faci un antrenor, să dai licenţă». Sau lui Stoichiţă. Le dau câte 10.000 de euro ca să-mi facă un antrenor, ei la Comisie. A înnebunit lumea! Auzi, durează 5-6 ca să te faci antrenor. Dar îl facem pe Rotaru. Cum e posibil tâmpenia asta?

Rotaru dă licenţă de antrenor. Dar el e jurnalist. Îţi dai seama în ce ţară trăim? Aşa că eu îi ignor. Râd şi îmi văd de treaba mea. Rotaru îi pune în pahar lui Stoichiţă. Îţi dai seama, dacă Rotaru a ajuns... Vă daţi seama unde suntem noi? Dacă Stoichiţă comandă Federaţia, vă daţi seama? Cu tot respectul, e băiat de calitate. Nu mai vreau să fac păcate... Să conducă oameni care se pricep, care au condus ceva. Lasă-l pe Lucescu, e deja titan. Nu-l mai punem pe el, e că e monstru sacru. Dar îi avem pe Gică Popescu, Ionuţ Lupescu, Ilie Dumitrescu.

La antrenamente îl trimit pe Rotaru. Îl pun supervizor. Că el e specialist, în comisia care dă licenţă. Doamne, miluieşte! Îţi dai seama unde am ajuns? El, Rotaru, când a venit la mine l-a pus ofiţer de presă.

Mi-a zis MM acum câteva zile «Cum, nu ştii cine e? Rotaru. El comandă, el îi face antrenori». După aia mi-am adus aminte cine e. Am zis că dacă am ajuns aşa nu are rost să mai comentez”, a spus Gigi Becali la ProArena.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele