Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

Gigi Becali, decizie finală cu privire la viitorul lui Andrea Compagno la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21223066/1/compagno.jpg

Andrea Compagno (27 de ani) a avut ofertă din Arabia Saudită, dar Gigi Becali a cerut 2.5 milioane de euro pentru golgheterul celor de la FCSB şi astfel negocierile au picat.

Patronul vicecampioanei a dezvăluit că atacantul italian va rămâne la FCSB şi în stagiunea viitoare.

”Compagno rămâne, a fost o treabă, o negociere, dar nu... Nu, n-a ieşit. Da”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

  • FCSB a plătit suma de 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, transferat de la FCU Craiova 1948 în vara anului trecut.
  • Andrea Compagno a reuşit să înscrie 21 de goluri în 39 de meciuri jucate în sezonul trecut din Superligă, la FCSB şi FCU Craiova 1948.

FCSB s-a reorientat către Mamadou Thiam, după ce Garita a refuzat oferta făcută de clubul patronat de Gigi Becali. 

Gigi Becali e decis să aducă un atacant în acestă perioadă de transferuri, chiar dacă Andrea Compagno a avut cifre excelente în stagiunea recent încheiată. Mamadou Thiam este jucătorul pentru care FCSB negociază cu ”U” Cluj.

”Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm, vedem”, a spus Gigi Becali vineri seară.

Atacantul senegalezo-francez le aparţine în totalitate ”şepcilor roşii”, astfel că nu se pune problema de un împrumut. El a venit în septembrie 2022, de la KV Oostende, formaţie din prima ligă a Belgiei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele