Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Gigi Becali, deranjat de incidentele de la Dinamo - CSA Steaua.” Vrei grenade şi fumigene, du-te în Ucraina!”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20856651/1/anbnjnc9nzawjmhhc2g9nwuzodgxztnmmmuwodu5nja5njyzmgy2njdlzdhhn2m-thumb.jpg

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB a fost deranjat de incidentele de la Dinamo - CSA Steaua, unde fanii celor două echipe s-au încăierat şi s-au întrecut în materiale pirotehnice.

Înainte de startul jocului au avut loc incidente între suporterii celor două echipe.

“Pe parcursul tuturor incidentelor petrecute între suporterii celor două echipe, jandarmii au efectuat înregistrări video şi fotografii operative, în scopul identificării persoanelor care au săvârşit fapte antisociale şi aplicării măsurilor legale care se impun faţă de acestea”, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

Patronul lui FCSB crede că scenele ce s-au întâmplat la derby-ul din liga 2 nu ar mai trebui permise în fotbal românesc.

”Aţi văzut cum nu există nicăieri în Europa niciun pic de indulgenţă? Dacă nu o să facem şi noi aşa o să jucăm cu tribunele goale şi în Europa, că nu ne vor lăsa. Vrei la fotbal? Vii la teatru. Nu vii la teatru şi vii cu fumigene, du-te în Ucraina! Fumigene, grenade, du-te, tată, în Ucraina voluntar!

Autorităţile statului trebuie să-şi facă datoria. Suntem animale sau oameni? Dacă te duci la meci, vino să vezi meciul. Păi, tu vii să dai cu grenade şi cu sticle în cap la oameni? Du-te în Ucraina şi dă-le la ruşi cu sticle în cap!

Ce abuz a făcut Jandarmeria, băi? La puşcărie. Să aibă terenul suspendat definitiv, să nu mai joace cu spectatori 25 de meciuri. Şi ăia toţi care sunt (n.r. - fanii care s-au bătut), 10 ani să nu mai aibă voie pe stadion. Eu aşa aş face. Vrei grenade şi fumigene, du-te în Ucraina! Acolo poţi să dai”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele