Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Gigi Becali, despre directorul Şcolii de Antrenori. ”A venit unu’, Burchel, care el e mai deştept decât toţi. Voi sunteţi prea mici faţă de Gigi Becali”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20979011/1/ba.jpg

Gigi Becali a venit cu un răspuns pentru Lucian Burchel, după ce directorul Şcolii de Antrenori a criticat decizia FCSB-ului de a-l lăsa la Bucureşti pe Leo Strizu.

Patronul ”roş-albaştrilor” este mulţumit de Pintilii, care a dus-o pe FCSB pe locul 3 şi nu ia în calcul să renunţe la el, chiar mai mult, Gigi Becali a vorbit  în stilul caracteristic despre Lucian Burchel.

”A venit unu’, Burchel, care el e mai deştept decât toţi… Spun «Să-i arătăm noi lui Gigi Becali». Ce să arătaţi. mă? Voi sunteţi prea mici faţă de Gigi Becali.

Fiecare om care vine în funcţie la noi în România, vrea să se dea stăpân. Vine el, vrea să se dea stăpân. A fost şi ăla pe la Rapid, şi Croitoru, vii acum şi arăţi tu că eşti mai deştept. Păi stai, mă, în România durează cinci ani! M-a sunat şi pe mine, ce băiat deştept e el, că mă învaţă el pe mine, să-l trimit pe Strizu acolo. I-am zis să nu mă mai înveţe el pe mine!

Dacă ei se bagă în societăţile comerciale şi îngreunează ei, să arate că sunt stăpâni. Noi suntem proprietari, noi băgăm banii noştri. Vrei să arăţi că eşti tu deştept şi ne stăpâneşti pe noi? Voi sunteţi stăpâni aici? La Burleanu mai e cum mai e, e cu bun simţ, Burchel e mai mare ca Burleanu acum, îi place televizorul lu’ ăsta!”

Cum să nu fiu mulţumit de Pintilii? Aici vorbim pe fapte. mă. Licenţă are, dar nu are … Păi, stai 17 ani în România… Stai 5 ani ca să iei licenţa”, a spus Gigi Becali la ProTV.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele