Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali, dezamăgit total de Octavian Popescu. Tânărul jucător nu scapă nepedepsit! ”Brambureala de la el a plecat”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20882750/1/gigi-becali.jpg

Gigi Becali (64 de ani), patronul lui FCSB, a fost total dezamăgit de prestaţia echipei sale în deplasarea din Danemarca, unde FCSB a pierdut 5-0 în faţa lui Silkeborg, într-o partidă din grupele Conference League.

Omul de afaceri e de părere că Octavian Popescu (19 ani) a fost singurul jucător care a pus probleme defensivei lui Silkeborg, dar a ţinut să amintească de greşeala mijlocaşului de la primul gol, primit în minutul 3. Gigi Becali a recunoscut că a închis televizorul la 3-0.

”Cu Silkeborg, Tavi Popescu a cam fost singurul care a încercat ceva, de unul singur, dar nu trebuie să uităm că de la el a pornit faza din care s-a marcat primul gol. A greşit.

Cum a greşit şi cu West Ham, când a dat o pasă aiurea şi apoi am luat gol. Brambureala de la el a plecat. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Praful şi pulberea au fost pe teren. De la 3-0 nu m-am mai uitat la meci. Nu am mai putut. Păi, ce să văd? Circăreală? Batjocură?”, a spus Becali pentru digisport.ro.

Octavian Popescu nu scapă nepedepsit

Latifundiarul din Pipera a decis să îi ia banderola lui Octavian Popescu din cauza prestaţiilor lui din acest sezon.

”Am remarcat o relaxare în jocul său în acest sezon. Trebuie să-i luăm banderola, nu va mai fi căpitan”, a mai spus Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele