Ultima oră
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă

Gigi Becali, gata să vândă tot după eşecul din Conference League.” Mă retrag! Spun că nu pot şi ridic mâna”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20909233/1/bec.jpg

Gigi Becali, patronul FCSB, se gândeşte din nou la retragerea din fotbal, după ce ”roş-albaştrii” au fost învinşi categoric de West Ham, 3-0, în ultimul meci din grupa B de Conference League.

Latifundiarul din Pipera a vorbit după partida pierdută la Bucureşti de echipa sa, în faţa rezervelor londonezilor, despre retragerea din fotbal. Becali e gata să vândă tot în 2-3 ani, pentru a-şi răscumpăra investiţia.

”Încerc să văd ce pot face ca să mă retrag. Ăştia se distrează cu noi, se joacă. La mine poate pleca oricine. Eu sunt hotărât să mă retrag. Nu vreau să fiu batjocorit. La ora asta, sunt batjocură.

Vine West Ham, cu care ne jucam pe vremuri, şi mă bate cu jucători de 15 ani. Mă retrag! Spun că nu pot şi ridic mâna. Înainte spuneam că fac, că dreg, dar mi-am dat seama că nu pot. Acum văd ce pot să vând ca să mă retrag. Vând pe oricine şi mă retrag! Bine, nu acum şi nu o să accept orice ofertă.

Încet, încet, în 2-3 ani. Văd pe ce jucători pot lua bani, văd cât pot lua pe Tavi Popescu”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Pintilii îi atacă direct pe Becali şi Dică după eşecul cu West Ham: ”Aşa a hotărât conducerea şi fostul staff”

”Am jucat cu un adversar care a venit doar cu jumătate din echipa bună. Am încercat, dar din păcate au fost mai buni. Multe lucruri chiar nu ştiu ce să zic. Speram la o atitudine mai bună, să îşi dorească. Trecem printr-un moment greu. Poate derby-ul cu Rapid să fie o scânteie pentru ei, să căpătăm încredere. Dar depinde doar de ei. Nu avem ce să lucrăm în două zile.

Competiţia a fost neglijată, aşa a hotărât conducerea şi fostul staff. Am fugit după doi iepuri şi nu am prins niciunul. Asta trebuie să le dea de gândit jucătorilor. E păcat să te faci de râs. Eu nu cred că nu pot alerga! Au 19, 20 de ani. Nu ai cum să te plângi.

Trebuie să le ridic moralul, să capete încredere. N-ai cum să uiţi fotbalul în 3 luni de zile. Aici nu înţeleg anumite chestii, de ce fac lucrul ăsta, cum de greşesc pase simple. Eu sunt făcut să câştig, asta vreau!”, a declarat Mihai Pintilii, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele