Ultima oră
Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie” Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie”
Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat
S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România

Gigi Becali îl laudă pe premierul României, pentru că se implică în conflictul FCSB - CSA Steaua. ”Are bărbăţie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21262404/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-24.jpg

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre situaţia legată de intenţia FCSB-ului de a închiria stadionul Steaua, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale pentru meciul de sâmbătă cu Dinamo, lucru care nu s-a materializat, afirmând că avem stadioane care trebuie puse la dispoziţia sportivilor şi că nu va permite nimănui cât timp este prim-ministru să strice lucruri din ambiţii personale.

Ciolacu a declarat vineri, că bazele sportive sunt ale statului român şi că nu trebuie să fie împiedicaţi anumiţi sportivi să le utilizeze.

El a menţionat că s-a implicat pentru ca FCSB să joace pe stadionul Steaua nu pentru o echipă sau un patron, ci pentru că stadioanele sunt pentru sportivi.

Gigi Becali a venit cu o reacţie şi a avut cuvinte frumoase despre premierul României.

"Mă aşteptam la declaraţiile astea (n.r. ale lui Marcel Ciolacu). Eu nu-l cunosc. M-am întâlnit prima dată cu el pe scenă la Patriarhie. Ciolacu nu e un om cu vrăjeală politică. Omul are dreptatea şi adevărul la el.

Şi are bărbăţie, recunoaşte ce a zis şi vrea să facă. A trecut la acţiune, asta a făcut acum. Să dea Domnul să facă acum, să demonstreze”
, a explicat Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele