Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Gigi Becali intervine în scandalul Anamaria Prodan - Dennis Man. ”Eu am făcut direct cu el negocierile”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21370625/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu fotbalistul Dennis Man. Decizia a venit la aproximativ un an şi jumătate de la apel.

Man a fost dat în judecată deoarece a renunţat unilateral la colaborarea cu impresara şi s-a transferat la Parma, prin implicarea firmei fraţilor Becali.

Internaţionalul român trebuie să plătească 350.000 către Anamaria Prodan, ca urmare a deciziei instanţei.

Gigi Becali a declarat că Man mai poate face apel la Curtea Supremă. Patronul de la FCSB a punctat că Giovanni Becali i-a făcut legătura cu patronul american al celor de la Parma.

Becali a dezvăluit că Man nu a semnat nimic cu firma de impresariat a vărului său.

”Nu este definitivă decizia asta. Man se mai poate duce la Curtea Supremă. Nu are semnat niciun contract cu firma lui Giovanni şi Victor.

Giovanni mi-a făcut mie legătura cu patronul din SUA. Iar eu am vorbit cu patronul din SUA la telefon. Eu am făcut direct cu el negocierile la telefon. Băiatul nu a semnat nimic cu Giovanni.

Nici cu mine nu a făcut vreo hârtie, ce hârtie? I-am spus să meargă acolo şi să negocieze, iar apoi să ne trimită şi nouă contractul. Judecătorul spune că anulează clauza de exclusivitate, dar reţine suma. E o tâmpenie.

Pai dacă anulezi clauza, suma depinde de ea. Iar tu dacă ai anulat-o, atunci înseamnă că aceea clauză nu există. Dar, tată, staţi că mai se poate duce la Curtea Supremă. Nu e definitivă decizia asta”,
a declarat Becali, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt