Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali, ironii la adresa oltenilor! "Vă daţi seama ce performanţă am făcut noi?"

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21475606/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

FCSB s-a impus categoric în faţa Universităţii Craiova, scor 3-0, în derby-ul din runda cu numărul 23 din Superligă.

După acest succes clar al roş-albaştrilor, latifundiarul din Pipera a susţinut tradiţionala conferinţă de presă de la proprietatea sa.

Becali nu s-a putut abţine şi i-a ironizat pe olteni

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a declarat după meciul de dumincă seara că echipa sa are jucători mai buni decât FCSB pe fiecare post. Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a ironizat decalaraţia acestuia.

"Ca să fac o mică ironie, nu mai voiam să fac, dar fac o mică ironie. Am făcut aseară o mare performanţ, am bătut o echipă, care, pe toate posturile, are jucători mai buni decât noi. Îţi dai seama ce mare performanţă? Să baţi o echipă care are toţi jucătorii mai buni decât tine. Îţi dai seama?", a spus Gigi Becali.

Critici dure asupra agresivităţii celor de la Craiova

Patronul FCSB-ului a acuzat maniera dură în care elevii lui Ivalyo Petev au abordat meciul, primind două cartonaşe galbene în primele cinci minute.

Mi-am dat seama. Care e diferenţa între mine şi ei? Hai să nu spunem ei, să spunem Mihai (n.r.- Rotaru). Eu am fost la echipă acum vreo trei ani şi le-am spus: "Jucaţi fotbal, aveţi familie, copii, nu v-ar plăcea să vă rupă alţii picioarele. E meseria voastră. Fotbal, nu lupte. Jucaţi fotbal`.

Ei aseară au spus: "Să-i călcăm pe cap" . Eu îi învăţ să joace fotbal, ei spun: "Să-i călcăm pe cap". Ăsta nu e fotbal. Dacă nu aşa îi înveţi, ei nu mai joacă fotbal. Iau un galben şi le e frică. " , a mai spus Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele