Ultima oră
Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta
La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis
Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ

Gigi Becali mai vinde doi jucători de bază de la FCSB! ”Se pune problema să plece”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21288603/1/fcsb.jpg

FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Imediat după finalul ”dublei”, Gigi Becali a dezvăluit că Andrei Cordea va pleca la o formaţie arabă. De asemenea, soarta lui Vali Gheorghe a fost reconfirmată, nefiind dorit de patron.

Plecările nu se opresc aici de la vicecampioana României. Patronul lui FCSB este dispus să se despartă de Andrea Compagno şi Adrian Şutu.

Compagno are o ofertă de 1.5 milioane de euro din Rusia, iar Şut este dorit din Belgia, în schimbul a 3 milioane de euro. Dacă s-ar concretiza aceste plecări, FCSB ar da o lovitură financiară şi ar încasa umple visteria cu 4.5 milioane de euro.

"Au avut azi oferte Compagno şi Şut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Şut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Şut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r - transferă alţi jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Şut şi 1,5 pentru Compagno. Pentru Şut e Genk sau nu mai ştiu. Am cerut preţul minim: 3 milioane",
a dezvăluit Becali, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele