Ultima oră
Ce spune Mircea Rednic după ce a învins-o pe Dinamo în instanţă: ”Dacă aş fi fost chemat la o discuţie lucrurile se puteau rezolva!”

Ce spune Mircea Rednic după ce a învins-o pe Dinamo în instanţă: ”Dacă aş fi fost chemat la o discuţie lucrurile se puteau rezolva!”
E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul
„E din altă lume! Dacă avea 21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane” . Vasile Miriuţă, dat pe spate de un „tricolor” | EXCLUSIV „E din altă lume! Dacă avea 21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane” . Vasile Miriuţă, dat pe spate de un „tricolor” | EXCLUSIV
OFICIAL | S-a decis în cazul lui Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza! Când vor debuta cei doi. „Abia aştept” OFICIAL | S-a decis în cazul lui Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza! Când vor debuta cei doi. „Abia aştept”
A fost găsită diferenţa dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu la naţională:  ”E vorba doar de om, de calitatea!”

A fost găsită diferenţa dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu la naţională: ”E vorba doar de om, de calitatea!”
E gata! Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo! Suma pe care clubul din Ştefan cel Mare trebuie să i-o plătească tehnicianului E gata! Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo! Suma pe care clubul din Ştefan cel Mare trebuie să i-o plătească tehnicianului

Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta”

Echipa nationala Publicat astăzi, 16:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803761/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-1.jpg

 

 

Daniel Pancu a avut o ieşire inexplicabilă în meciul România U21 - Elveţia U21, partidă în urma căreia „tricolorii mici” s-au calificat la EURO 2025.

Reprezentativa U21 a României s-a calificat, marţi, la EURO U21 din 2025, după ce a învins Elveţia, scor 3-1, pe Stadionul Giuleşti, în ultimul meci din Grupa E preliminară. Este a patra calificare consecutivă la turneul continental pentru tricolorii U21.

Gigi Becali a reacţionat în urma ieşirii nervoase a lui Daniel Pancu

Rezultatul imens obţinut de „tricolorii mici” a fost umbrit, într-o oarecare măsură, de eliminarea lui Daniel Pancu, în urma unui gest total neaşteptat. Selecţionerul a intrat în teren şi părea că voia să îl bată pe centralul partidei, în urma unui fault dur făcut de un jucător advers, pe care arbitrul nu l-a sancţionat iniţial corect.

Gigi Becali a reacţionat în urma gestului ieşirii incredibile pe care selecţionerul naţionalei de tineret a avut-o şi a decis să nu îl critice, dar a declarat că această ieşire i-a pătat cariera.

„Trebuie să ai stăpânire, mă, ce crezi, că eşti în România? Nu ştiu, nu mă bag eu să comentez, pentru că e prea băiat bun Pancu, nu vrea să-l critic, chiar dacă a greşit extraordinar de mult, nu-l critic pentru calitatea lui de băiat bun.

Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta. Lasă că nu stă pe bancă, rămâne pată toată viaţa lui”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Ce suspendare ar putea primi Daniel Pancu

În minutul 27, la scorul de 1-0 pentru "tricolorii mici", Louis Munteanu a fost faultat foarte dur, moment în care arbitrul i-a acordat jucătorului elveţian doar cartonaşul galben.

Când a văzut decizia, Daniel Pancu a intrat pe teren şi s-a dus glonţ sper arbitru. Selecţionerul reprezentativei de tineret nu s-a rezumat doar la a îl certa pe central şi a vrut să îl lovească, dar arbitrul s-a ferit. Între timp, Akdag se lupta să îl ţină în frâu pe Daniel Pancu.

În mod evident, Daniel Pancu a fost eliminat, iar Blănuţă, aflat pe bancă, a avut aceeaşi soartă. Atacantul Universităţii Cluj a fost implicat şi el în altercaţie. De asemenea, centralul şi-a schimbat decizia iniţială şi Jaquez, fotbalistul elveţian care l-a faultat pe Louis Munteanu, a fost eliminat.

În urma acestui episod Daniel Pancu va primi cu siguranţă două meciuri de suspendare, dar având în vedere gravitatea acţiunii sale s-ar putea să fie suspendat pentru trei partide, astfel că ar rata faza grupelor de la EURO U21.

Selecţionerul ar urma să revină pentru următoarele meciuri, dacă naţionala U21 se va califica în faza următoare.

mail-share icon Email
viewscnt