Ultima oră
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"
Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari" Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari"
Procurorul cere doi ani şi jumătate de închisoare pentru Ben Yedder, judecat pentru agresiune sexuală Procurorul cere doi ani şi jumătate de închisoare pentru Ben Yedder, judecat pentru agresiune sexuală

Gigi Becali nu renunţă la Thomas Neubert. ”L-aţi întrebat dacă vrea să plece de aici?”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21028191/2/neubert.jpg

Gigi Becali are emoţii serioase la FCSB. Patronul ”roş-albaştrilor” riscă să îşi piardă cel mai important om din stafful vicecampioanei en-titre a României, potrivit ProSport.

Sursa citată precizează că Thomas Neubert are o ofertă de la o echipă din străinătate, în care ar putea să primească un salariu de 15.000 de euro pe lună, dacă o acceptă. Preparatorului fizic german îi expiră în vară contractul cu FCSB.

Neubert câştigă la ocupanta locului 3 din Superligă 100.000 de euro anual, echivalentul la peste 8.300 de euro lunar. Gruparea interesată de serviciile sale îi oferă, aşadar, un salariu dublu.

Patronul celor de la FCSB a declarat că nu are de gând să renunţe la preparatorul fizic german, despre care a punctat că îşi face bine treaba.

 

”Dar pe Neubert l-aţi întrebat dacă vrea să plece de aici? Eu ştiu ce am de făcut. E treaba mea când îi prelungesc contractul lui X, Y sau Z, iar Neubert îşi face treaba bine la noi că de aia l-am angajat la FCSB. Am vorbit la palat ce am avut de spus”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele