Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Gigi Becali, reacţie fermă la o zi după meciul cu Rapid. ”Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104382/1/becali.jpg

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Gigi Becali a declarat că nu abandonează lupta la titlu şi a criticat maniera de arbitraj, cu trimite la faza din startul partidei, în care Onea a scăpat cu cartonaş galben, după o intrare dură la Florinel Coman.

"Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată. Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine”,
a spus Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele