Ultima oră
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV
Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult” Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult”

Gigi Becali s-a convins în privinţa jucătorului pe care a plătit 2 milioane de euro: „A demonstrat că e fotbalist” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat astăzi, 09:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21749314/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-29-09-2024.jpg

 

 

FCSB s-a impus la limită în deplasarea de la Sfântu Gheorge, de pe terenul lui Sepsi, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase în minutul 15. În urma acestui rezultat, campioana en-titre a României a urcat pe locul 10, în timp ce Sepsi se află pe 13.

Daniel Bîrligea a fost transferat de FCSB de la rivala CFR Cluj pe finalul campaniei de mercato, fiind poate cea mai neaşteptată mutare a verii.

Gigi Becali a plătit pe atacant nu mai puţin de 2 milioane de euro pentru a-l aduce la echipă.  Bîrligea a semnat un contract valabil 5 ani, cu o clauză de reziliere de 15 milioane de euro. Atacantul câştigă 25.000 de euro pe lună, iar CFR a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, plus alte bonusuri.

Bîrligea a debutat în tricoul „roş-albaştrilor” în remiza cu Petrolul, scor 1-1, şi a fost scos după primele 45 de minute. Patronul a declarat după acel duel din Ghencea că este extrem de nemulţumi de prestaţia sa şi părea că a ratat încă un transfer.

Vârful în vârstă de 24 de ani a marcat apoi primul său gol pentru FCSB în duelul cu RFS din Europa League, câştigat de bucureşteni cu scorul de 4-1. iar în meciul cu Sepsi a fost introdus pe teren în repriza a doua.

Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică în studio-ul Fotbal Show, şi a fost întrebat despre Daniel Bîrligea. Latifundiarul din Pipera s-a arătat mulţumit de data aceasta de evoluţia sa.

n.r. Bîrligea v-a plăcut? „Păi cât a intrat a făcut, a ieşi în relief.”

După prestaţia din Europa League v-aţi liniştit în privinţa lui?

„Da. A demonstrat că e fotbalist, la ce a făcut, e luptător. Păi dacă văd că tu lupţi, că te zbaţi, atunci nu am nicio treabă cu tine. Dacă tu stai şi dormi pe teren, nu se poate la mine aşa ceva la mine.” , a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele