Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Gigi Becali s-a hotărât cu privire la Malcom Edjouma. ”Dacă greşesti şi pierzi mingea, e greu!”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20732729/1/edjouma-1.jpg

Malcom Edjouma (25 de ani) a fost adus la FCSB, la începutul anului 2022, de la FC Botoşani. La început a fost lăudat, dar spre finalul campionatului şi-a pierdut rolul de titular şi a fost criticat de mai multe persoane, inclusiv de patronul clubului, Gigi Becali.

Patronul lui FCSB a vorbit despre situaţia lui Edjouma şi a dat de înţeles că va mai primi şanse să îşi demonstreze valoare şi sezonul viitor. Latifundiarul a adăugat că trebuie să fie mai atent la mijlocul terenului, faptul că pierde mingea des este cel mai mare minus al mijlocaşului.

"Să vedem, anul ăsta sper să fie mult mai bine. La mine, dacă greşeşti şi pierzi mingea la jumătate, e greu. La mine e regula de bază la FCSB: să nu o pierzi, mingea. Mai ales la mijlocul terenului, vai de capul tău.", a afirmat Gigi Becali, la Pro Arena

Ce transfer de senzaţie a anunţat Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit şi despre posturile unde vicecampioana României suferă. Acesta vrea să aducă cel puţin un fundaş central, post unde FCSB nu are mulţi jucători, după despărţirile de Miron şi Vinicius, dar şi după accidentarea gravă a lui Iulian Cristea. 

Variantele la care s-a gândit sunt Ionuţ Nedelcearu, care a retrogradat cu Crotone din Serie B şi Turda, de la FC Argeş.

”O să luăm un fundaş central, poate doi. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Nedelcearu şi el a zis că încearcă. A zis că dacă nu găseşte în liga a doua din Italia, nu exclude să vină la noi. Ce problemă am eu că a fost dinamovist, ce mă interesează pe mine? Nu contează asta.

Mie îmi place de Turda. Nu prea mă uit eu la fundaşi, dar mi-a plăcut de el.

Eu nu mai dau bani pe jucători. Dacă toţi specialiştii vorbesc de criză, atunci mă acopăr şi eu. Vin bani din Europa, dar de unde ştiu eu dacă pot să-i iau? Eu nu mai merg pe bâjbâite, fac economie, frumos, îmi văd de treaba mea, iar dacă vrea Domnul să fie, să fie”, a spus Becali, pentru sursa citată mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele