Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali schimbă tactica la FCSB! "A jucat 4-2-3-1 şi eu nu înţelegeam ce se întâmplă"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 29 aug 2023
mail-share icon Email

FCSB a suferit prima înfrângere în actualul sezon de Superligă, la Arad, scor 2-1, după un meci în care echipa bucureşteană a avut doi eliminaţi.

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de tactica folosită de Charalambous în partida cu UTA, iar acum îi cere antrenorului să schimbe formula.

Patronul FCSB este cunoscut pentru modul în care se implică la echipă şi nici măcar nu încearcă să ascundă acest lucru.

"Ei o să revină la sistemul cu care s-a început. Eu zic că a jucat 4-2-3-1 azi şi eu nu înţelegeam ce se întâmplă şi de ce la centrul terenului nu suntem noi.

De ce ajungeau ei în careu la noi? Pentru că era prea liber la centrul terenului. Pentru că Djokovic e inter, nu e al doilea închizător. 

Au zis ei să facă o invenţie, Haralamb şi cu Pinti. Au făcut-o, n-a mers, eu o să-i rog să revină la 4-3-3 şi să lase invenţiile şi gata! Au încercat, nu-i un capăt de ţară” a declarat Gigi Becali la digisport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele