Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Gigi Becali se aşteaptă să umple ”Arena Naţioanlă” la partida cu Anderlecht. "N-ai 100 de lei? Ce mare lucru?"

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20856803/2/fcsb-fc-hermannstadt-superliga-superbet-28-08-2022.jpg

Oficialii FCSB se aşteaptă la un număr mare de suporteri pentru partida din grupa B de Conference League, cu Anderlecht.

Gigi Becali e foarte sigur că partida de joi cu Anderlecht se va juca cu casa închisă. Patronul FCSB se aşteaptă ca suporterii să vină în număr mare chiar dacă preţul biletelor a stârnit reacţii negative, în urma cărora oficialii ”roş-albaştrilor” au micşorat preţul biletelor de la peluză.

"Ce s-a întâmplat la Londra a fost pentru că am avut o anumită emoţie 70 de minute. Acea emoţie va aduce stadionul plin joi seara şi voi câştiga şi eu 800.000 de euro din bilete. Ştiu că ieri erau vreo 25.000 vândute, cam aşa ceva.

Trebuie să scot şi eu bani. La peluză le-am înjumătăţit preţul după ce s-au plâns oamenii. La tribună sau VIP, daca vrei să vezi meciul lui FCSB, n-ai 100 de lei? Ce mare lucru?

Trebuie să scoatem bani de undeva. Ei iau la un meci 7-8 milioane de euro din bilete, pe stadioanele mari. Bugetul nostru ei îl iau la un singur meci. Sunt miliarde de oameni. Să zicem 7 miliarde.

Ei aleg din fotbalişti crema cremelor. Daca mâine era unul bun la noi, West Ham îl cumpăra. Ce poţi să faci, dacă tot ce ai bun, ei ţi-l iau?", a declarat Becali, conform PRO Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele