Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Gigi Becali vinde în pierdere un jucător. ”Nu o să-l mai vedeţi”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21411271/2/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Andrea Compagno (27 de ani) nu mai are viitor la FCSB, după ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali. Patronul e dispus chiar să îşi vândă fostul golgheter în pierdere.

Compagno poate pleca de la FCSB pentru 1 milion de euro, în contextul în care a venit în vara lui 2022 de la FCU Craiova, pentru 1.5 milioane de euro.

”Dacă omul e muncitor şi are 500 de euro pe lună şi după aia merge la 4.000, nu-l mai interesează.

După un an de zile, a făcut 50.000 de euro. Asta e părerea mea. El, după ce a avut 5.000 la Craiova, a venit aici la 20.000, el s-a săturat. Şi când a dat de atâţia bani, s-a făcut de bani. Nu vedeţi? Una-două, pac, în cap. Ai 2 metri, stai, băi, pe picioare.

Am cerut un milion, ei au dat 500.000. Poate dau 700.000. Din Arabia şi din Italia. Să vedem care dă banii. Oricum, nu o să-l mai vedeţi. Să vedem dacă ne înţelegem cu el, i-am dat 20.000 de euro pe lună, găseşte-ţi o echipă şi pleacă! Facem circăreală la FCSB?",
a spus Becali, despre situaţia italianului.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele