Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali vrea să întărească lotul, după plecarea lui Florin Tănase. Patronul lui FCSB a promis patru transferuri

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20792204/1/c2g9nme4ytvizgzlntmwymnizdfjmguzytmzzdnlm2zkyzm-thumb.jpg

Gigi Becali a anunţat că odată cu plecarea lui Florin Tănase va îmbunătăţi lotul lui FCSB şi va face cel puţin 4 transferuri.

Finanţatorul lui FCSB a anunţat plecarea lui Florin Tănase, în China, pentru 3 milioane de euro. Acesta a declarat că o dată cu această afacere poate să mai aducă jucători la echipa antrenată de Nicolae Dică.

"Nu să vă aşteptaţi! O să vină vreo patru, dacă nu mai dau de la mine. Că trebuie să mă bat cu Sepsi!

În locul lui Cordea un înlocuitor şi încă unul pentru Ianis Stoica. Şi în locul lui Tănase unul. Trebuie patru jucători să aducem. Nu a zis Tănase că nu avem lot!?

Avem lot subţire, el are dreptate. Trebuie să ai soluţii pe bancă, să îţi ofere un plus. Acum am curaj, pentru că am scăpat de Tănase. Îl iubeam! Mă despart de un prieten, nu de un fotbalist", a declarat Becali, conform PRO Arena.

Ce jucători ar putea veni la FCSB 

David Miculescu, jucătorul celor de la UTA Arad este de ceva vreme în vizorul roş-albaştrilor, iar Gigi Becali a confirmat că îl apreciază pe decarul ”Bătrânei Doamne”, foarte mult. 

Până acum suma cerută de UTA a împiedicat mutarea, mai exact arădenii vor 1.5 milioane de euro pe vedeta echipei, iar patronul lui FCSB consideră această sumă mult prea ridicată. Odată cu plecarea lui Tănase, FCSB ar putea negocia din nou cu UTA pentru a-l transfera pe Miculescu. 

Alexandru Işfan şi Grigore Turda, ambii jucătorii lui FC Argeş, au fost doriţi de clubul bucureştean, iar interesul pentru ei ar putea reveni. Mijlocaşul ofensiv a fost ofertat şi de Universitatea Craiova.

Nicolae Păun, de la Sepsi ar putea fi o variantă pentru poziţia de mijlocaş defensiv, unde în momentul de faţă evoluează Adrian Şut şi Malcom Edjouma, fotbalişti cu prestaţii slabe în ultima perioadă. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele