Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Giovanni Becali a vorbit despre Olimpiu Moruţan. ”Asta vă garantez eu!” Unde va ajunge mijlocaşul român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20928933/1/giovanni.jpg

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Faimosul impresar exclude o întoarcere a mijlocaşului înapoi la Galatasaray şi spune că va rămâne în Italia.

Becali a povestit şi cum au ajuns Marin, Moruţan şi Rus la formaţia din Serie B, Pisa. Directorul sportiv al formaţiei din ”cizmă”, Claudio Chiellini, şi-a dorit să facă ”Pisan Romena”. 

”M-a întrebat: <<Ce ar fi să facem una Pisa Romena?>>. Am zis: <<mă, nu vă hazardaţi cu trei români la echipă?>> Au zis: <<nu, Giovanni, mergem pe mâna lor şi facem Pisa Romena>>.

Va rămâne în Italia, nu ştiu dacă la Pisa, dar va rămâne în Italia. În Turcia nu se mai întoarce. Asta vă garantez eu! Transferul la Galata a fost puţin făcut repede, dintr-o dată.

Au altă mentalitate, vor campioni, bătrânei, în vârstă (n.r. – cei din noua conducere a lui Galatasaray)”, a spus Giovanni Becali, pentru Antena Sport.

Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze patru goluri şi trei pase de gol în 12 meciuri, jucate pentru Pisa. Fostul mijlocaş de la FCSB este cotat la 3,5 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.com.

Moruţan este într-o formă excepţională de când a ajuns în Serie B

Olimpiu Moruţan începe să îşi recapete forma cu care a impresionat la FCSB după ce a ajuns în Serie B, la Pisa. Mijlocaşul român a fost desemnat jucătorul rundei trecute de către presă, după prestaţia avută în partida cu Cosenza, terminată cu scorul de 3-1 pentru Pisa.

Moruţan a deschis scorul în minutul 12, iar Masucci înscris pentru 2-0 în minutul 45+5. Moruţan a avut o acţiune periculoasă în minutul 52, dar a reuşit să înscrie în minutul 62 ducând scorul la 3-0. Românul a ieşit de pe teren în minutul 69, înlocuit cu Tramoni. Cosenza a redus din diferenţă în minutul 82, prin D’Urso.

Jurnaliştii italieni de la Tuttomercatoweb l-au notat cu 8 pe Olimpiu Moruţan, dar i-au făcut şi o descriere mijlocaşului sosit de la Galatasaray.

”A fost după-amiaza lui. Inspirat. Toate acţiunile periculoase au pornit de la picioarele şi imaginaţia lui. A avut meritul de a debloca partida cu un şut chirurgical cu stângul. Apoi, a trimis apărarea adversă la balamuc cu alte câteva dintre fazele sale. În repriza a doua, a închis meciul cu un gol de fotbalist adevărat”, a scris Tuttomercatoweb.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele