Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

Giovanni Becali, confesiune cu privire la marele regret pe care l-a avut ca impresar. ”Poate avea şi un Balon de Aur”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20684503/1/giovanni.jpg

Giovanni Becali, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din fotbalul românesc. Acesta a impresariat mare parte dintre jucătorii români importanţi, care au plecat la cluburi din afară şi au făcut performanţe notabile în cariera lor de fotbalişti. 

Doi dintre aceşti jucători au fost Adi Mutu şi Cristi Chiviu. Giovanni Becali a recunoscut că Adi Mutu ar fi avut un potenţial uriaş să devină unul dintre cei mai buni jucători din lume.

"Cel mai dificil jucător care l-aţi avut sub contract? Probleme multe mi-a făcut Mutu, dar Mutu mi-a adus poate şi cele mai frumoase momente. Dacă nu făcea problemele astea, poate avea şi un Balon de Aur. Să nu uităm ca Mutu a plecat de la Parma la Chelsea pe 24 de milioane de euro. În acelaşi an, Chivu a ajuns la Inter pe 18 milioane de euro. Sunt 42 de milioane de euro.

În vara aia am fost declarat agentul anului în Europa. 42 de milioane în 2002 ar fi însemnat acum vreo 200 şi ceva de milioane de euro în prezent. Au fost ultimii mohicani cu care am defilat în Europa. Regretul meu cu Mutu este că n-am stat mai mult alături de el", a declarat Giovanni Becali, la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt