Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Gloria Bistriţa, remiză cu DVSC Debrecen în meci amical

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21286511/1/bis.jpg

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a remizat miercuri, în deplasare, cu formaţia ungară DVSC Debrecen.

În primul meci din cadrul DVSC Schaeffler Kupa, echipa gazdă a fost condusă la pauză, 13-12, însă a revenit în partea secundă şi a încheiat la egalitate cu Gloria Bistriţa, scor 25-25.  

Joi, Gloria Bistriţa se va duela cu echipa coreeană Sugar Gliders, formaţie pe care o va întâlni şi DVSC în ultima zi a turneului, vineri.

Gloria Bistriţa va evolua în stagiunea 2023-2024 şi în grupele EHF European League, în timp ce DVSC Debrecen va face parte din grupa A a Ligii Campionilor, unde a fost repartizată şi campioana CSM Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele