Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Handbal masculin: Chambery Savoie - CSM Constanţa, scor 27-23, în turul I al European League

Handbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20836331/1/minge-ehf-1.jpg

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia franceză Chambery Savoie, în manşa tur din turul I al European League.

Echipa franceză a câştigat cu scorul de 27-23 (12-10).

Manşa retur va avea loc în 3 septembrie, la Constanţa, pentru calificarea în faza următoare.

Tot sâmbătă a jucat şi Minaur Baia Mare, cu FTC Budapesta, scor 27-36, în aceeaşi fază din European League. Returul va avea loc în 4 septembrie.

A treia echipă românească angrenată în această fază a competiţiei este Potaissa Turda, care va evolua duminică, în deplasare, cu suedezii de la IK Savehof. Returul este programat pe teren propriu, în 3 septembrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele