Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany

Bayern Munchen Publicat astăzi, 11:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21748600/1/kane-tw-fc-bayern.jpg

 

 

Antrenorul Vincent Kompany speră că accidentarea lui Harry Kane nu este gravă, după ce atacantul englez de la Bayern Munchen a acuzat probleme la gleznă şi a fost înlocuit în remiza, scor 1-1, cu Bayer Leverkusen.

Căpitanul Angliei, Kane, a fost înlocuit în minutul 86 al meciului din Bundesliga de sâmbătă după ce a fost faultat de Amine Adli şi părea să aibă un disconfort.

Echipa lui Kompany, Bayern, se deplasează miercuri pentru a înfrunta Aston Villa în Liga Campionilor.

„Nu sunt medic, dar sper că nu este nimic grav. Este încă devreme să spun. Să sperăm că va fi apt pentru miercuri”, a declarat managerul lui Bayern pentru Sky Sports.

Directorul sportiv al Bayern, Max Eberl, a declarat: „Dacă Harry iese de pe teren, atunci e ceva. Acum nu pot să sper decât că e făcut din lemn englezesc rezistent”.

Formaţia Bayern Munchen a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Bayer Leverkusen, într-un meci din etapa a cincea a campionatului Germaniei.

Leverkusen a deschis scorul prin Andrich, în minutul 31. Pentru Bayern Munchen a înscris Pavlovic ’39.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele