Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

HJK Helsinki, adversara Farului Constanţa în play-off-ul Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21287496/1/hjk.jpg

HJK Helsinki a pierdut dubla cu echipa Qarabag (Azerbaidjan), din turul trei preliminar al Ligii Europa, astfel că va juca în play-off-ul Conference League, împotriva formaţiei Farul Constanţa.

HJK a fost învinsă de Qarabag cu scorul de 2-1 în tur şi tot cu 2-1, joi seară, pe teren propriu, în retur. Finlandezii au deschis scorul prin Hostikka ’10, însă oaspeţii au înscris apoi prin Bayramov ‘45+3 (penalti) şi Benzia ’56. În minutul 16, de la HJK a fost eliminat Kouassivi-Benissan.

Meciurile din play-off vor avea loc la 24 şi 31 august.

mail-share icon Email
viewscnt