Ultima oră
După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”

După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”
Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven
Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage
VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare
Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin
Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum” Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

Hugo Mallo, condamnat după ce a abuzat sexual o femeie în faţa a zeci de mii de oameni

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe joi, 14:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21730866/1/profimedia-0885360682.jpg

 

 

După mai mulţi ani, Hugo Mallo a primit în sfârşit verdictul în procesul de abuz sexual. Jucătorul spaniol a fost obligat la plata mai multor sume, care în total ajung la 6.000 de euro.

Pe 24 aprilie 2019, Celta Vigo, echipa la care evolua Hugo Mallo, a întâlnit-o pe Espanyol. Înainte de startul partidei, fundaşul dreapta a trecut pe lângă o mascotă a celor de la Espanyol. În interiorul costumului se afla o femeie, iar după ce a dat mâna cu mascota, Mallo şi-a băgat mâna pe sub costum şi i-a atins sânii.

Pe 27 iulie 2019, femeia a depus mărturie, iar după cinci ani, Hugo Mallo a fost găsit vinovat.

Hugo Mallo a evoluat la Celta Vigo între 2009 şi 2023. Ulterior, fundaşul dreapta a semnat cu Internacional, iar din 2024 evoluează la Aris, în Grecia.

 

mail-share icon Email
viewscnt