Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”

Stranieri Publicat astăzi, 20:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21764352/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024.jpg

 

 

Naţionala de României a învins în Cipru, cu 3-0, în a treia etapă a grupei C2 din Liga Naţiunilor. ”Tricolorii” sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce a câştigat şi primele două confruntări.

La Larnaca, echipa României a reuşit să facă o primă repriză excelentă, pe un stadion plin cu suporteri tricolori. În minutul 16, Dennis Man a înscris după o serie de şuturi consecutive ale jucătorilor noştri, şi a deschis scorul.

 Al doilea gol al tricolorilor a venit în minutul 25. Mihăilă a căzut în careul cipriot după un duel cu Laifis, iar arbitrul german Stegemann a dictat penalti pentru România. A transformat cu siguranţă Răzvan Marin şi a majorat scorul.

În minutul 36 Dennis Man a centrat peste toată apărarea adversă şi Radu Drăguşin a înscris cu o lovitură de cap, reuşind primul său gol pentru naţională şi stabilind scorul final al meciului, 3-0 pentru România.

Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 72, când l-a înlocuit pe Dennis Man. Cornel Dinu a avut un discurs extrem de dur la adresa „Prinţului” şi a declarat că nu este jucător de naţională.

„(n.r – Cum vi s-a părut Ianis Hagi?) Prezent pe teren. Nu s-a remarcat cu nimic şi rămân la părerea mea că la faza în care s-a dat penalty la Priştina la golul al 3-lea dacă nu mă înşel, a fost o fază în care nu trebuia acordat penalty. Se vede că nu joacă la echipa sa de club.

Este un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su dintr-un subiectivism care nu ştiu dacă îl recomandă cu ceva titular la echipa naţională. Nu e titular, dar dintr-un sentimentalist până şi Mircea Lucescu îl aruncă în fiecare meci.”, a declarat Cornel Dinu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele