Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Ilie Dumitrescu i-a găsit înlocuitor lui Andrei Cordea, dacă va pleca de la FCSB. ”Poate să acopere poziţia asta. Mişcarea e bună!”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20932651/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022-1.jpg

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al Stelei, a analizat situaţia lui FCSB în cazul în care Andrei Cordea ar pleca de la echipă şi i-a găsit înlocuitorul perfect.

Gigi Becali a vorbit despre o posibilă plecare a lui Cordea (23 de ani) de la gruparea ”roş-albastră”, dar asta doar în cazul în care oferta pentru mijlocaş ar fi una pe placul latifundiarului din Pipera.

”Pentru Cordea am dat preţul, nu am mai vorbit. Pentru Şut am dat preţul, nu am mai vorbit. Pentru Malcom, ei au dat un milion, eu nu am vrut. MOL îl vrea pe Edjouma, dar nu e vorba de o foarte bună afacere”, a spus Gigi Becali, în urmă cu o zi, la Pro Arena.

Ilie Dumitrescu i-a găsit înlocuitor lui Andrei Cordea

Ilie Dumitrescu a găsit imediat varianta perfectă de înlocuitor pentru cel mai în formă jucător al echipei bucureştene. El s-a gândit la David Miculescu, jucătorul pe care patronul lui FCSB l-a adus de la UTA, în schimbul sumei de 1.7 milioane de euro.

”Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziţia asta. Mişcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu?

A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt «deal» bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele