Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Înaintea meciului cu Ţările de Jos, naţionala României s-a antrenat la Academia lui Bayern

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21651190/1/ant.jpg

Pentru că s-au antrenat şi au jucat deja la acest EURO pe arena din München, conform regulamentului UEFA, tricolorii au mers pentru antrenamentul oficial de luni, înaintea duelului cu Ţările de Jos, la Bayern Campus.

Încă din 2017, baza situată la 15 minute de stadion a devenit casa echipelor de juniori (U9-U19) şi de fotbal feminin ale lui Bayern. 30 de hecatare cu 8 terenuri de fotbal şi facilităţi excelente. Asta au găsit jucătorii naţionalei la antrenamentul oficial, anunţă frf.ro.

https://i0.1616.ro/media/2/2701/33670/21651130/1/edi1.jpg

A fost ultima repetiţie înaintea optimei de finală cu Ţările de Jos şi ultimul prilej al lui Edward Iordănescu şi al staff-ului său de a lucra planul tactic pentru jocul contra batavilor.

România – Ţările de Jos se joacă marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), pe arena de 66.000 de locuri din München.

 

mail-share icon Email
viewscnt