Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

Încă un antrenor din Superliga ar putea fi schimbat. ”Dacă nu vom căuta un nou antrenor”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21380333/1/liga-1.jpg

Primul duel al zilei de duminică în Superligă este cel dintre FC Botoşani şi FC Voluntari. Partida este în direct, de la ora 13:30, pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

FC Botoşani trece prin cel mai delicat moment în mulţi ani. Moldovenii au doar 7 puncte după 15 etape şi sunt pe ultima poziţie în Superligă.

De asemenea, Botoşani nu a mai câştigat de aproape şase luni în campionat! Ultimul succes a fost sezonul trecut, împotriva CS Mioveni, scor 5-1.

Andrei Patache ar putea fi demis de pe banca formaţiei moldave, conform unei declaraţii a patronului Valeriu Iftime.

Chiar şi în cazul în care nu va mai fi antrenor, Patache va rămâne în staff-ul celor de la Botoşani.

 

”Suntem categoric în cea mai grea, neagră, proastă perioadă fotbalistică din epoca modernă a Botoşaniului. Însă asta nu înseamnă că nu putem să zâmbim.

Poate să fie şi o criză de idei, dar nu am fost niciodată foarte rapid în schimbări. Am schimbat rar antrenorii şi mereu am fost calculat.

Cred în Andrei Patache, care are un nivel de responsabilitate foarte mare, mi-a spus că e pregătit să stea mai mult şi să nu mai facă greşelile de data trecută.

Vedem cum e duminică, dacă reuşim un rezultat bun vom continua cu Andrei, dacă nu vom căuta un nou antrenor.

Niciun nume nu poate să fie vehiculat pentru că nu am vorbit cu nimeni. Nu am vorbit cu nimeni pentru că am această responsabilitate să îi dau putere lui Andrei. Vreau ca el să aibă libertate, linişte şi suportul meu moral pentru a îşi face treaba”
, a spus Iftime, pentru cei de la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele