Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

Încasările de la meciul amical Maroc - Burkina Faso, de la Lens, donate victimelor cutremurului soldat cu peste 2800 de morţi

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21313206/1/maroc.jpg

Federaţia Marocană de Fotbal a anunţat că încasările de la meciul amical dintre Maroc şi Burkina Faso, care se va disputa marţi, vor fi donate victimelor cutremurului care a provocat moartea a peste 2.800 de persoane.

Pentru prima dată de la tragicul eveniment, Leii din Atlas revin pe teren marţi, pentru un meci amical cu Burkina Faso, pe stadionul Bollaert din Lens.

Federaţia Regală Marocană de Fotbal a anunţat că vânzările de bilete de la meciul amical de marţi vor fi donate fondului special pentru gestionarea efectelor cutremurului care a lovit centrul Regatului.

Meciul de calificare la Cupa Africii pe Naţiuni cu Liberia de sâmbătă a fost amânat pentru o dată ulterioară. Jucătorii şi personalul echipei naţionale au mers, sâmbătă, la centrul regional de transfuzii de sânge pentru a dona sânge.

Potrivit ultimelor cifre publicate la trei zile după cutremur, 2.862 de persoane au murit în urma dezastrului, care s-a soldat şi cu peste 2.500 de răniţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt