Ultima oră
Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov
VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei
VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981 VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981
VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League

Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21765768/1/dominic.jpg

 

 

Dominic Marcu, pilotul care a revoluţionat motorsportul prin aducerea maşinilor electrice în competiţii, a încheiat cu succes ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Poiana Braşov. La volanul primei Tesla Model S Plaid de curse din Europa, Dominic a dominat detaşat categoria 3 şi s-a clasat în top 10 general din peste 100 de participanţi, un rezultat impresionant pe unul dintre cele mai tehnice şi spectaculoase trasee din România.

„Sunt foarte bucuros că am reuşit performanţa de a intra în top 10, mai ales într-o competiţie atât de strânsă, cu maşini extrem de puternice şi unii dintre cei mai buni piloţi la start. Am fost susţinut de un număr impresionant de spectatori şi am avut alături oameni dragi – familie, echipă, parteneri şi o mulţime de susţinători. Această reuşită nu ar fi fost posibilă fără sprijinul lor”, a declarat Dominic Marcu.

La ultima coborâre a Trofeului Poiana Braşov, Dominic Marcu a avut un gest special pentru toţi cei care i-au fost alături pe parcursul acestui sezon excepţional. Pe parbrizul maşinii sale Tesla Model S Plaid a apărut un mare şi sincer „MULŢUMESC”, un mesaj dedicat familiei, echipei, partenerilor şi tuturor susţinătorilor care au făcut această călătorie posibilă.

Echipa, coordonată de campionul Gunther Graef, a demonstrat o pregătire impecabilă pe parcursul întregului sezon. Tesla Model S Plaid, cu cei 1020 de cai putere, a atras atenţia şi a oferit un spectacol de neuitat pentru toţi cei prezenţi.

Partenerii care au susţinut această premieră europeană sunt: George, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle prin , Hama România, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, Plus Autotrade, Thor prin Edotec, Ministerul Mediului şi Vivamus Residence.

Trofeul Poiana Braşov marchează încheierea unui sezon de excepţie pentru Dominic Marcu şi echipa sa, confirmând încă o dată potenţialul impresionant al tehnologiei electrice în motorsportul de performanţă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele