Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Înţeleg situaţia dificilă”. Singurul impediment între Wojciech Szczesny şi transferul la Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu ieri, 20:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21746104/1/sz.jpg

 

 

Wojciech Szczesny (34 de ani) este foarte aproape să fie noul portar al celor de la FC Barcelona. Transferul său se face pe repede înainte, după ce titular Ter Stegen va fi indisponibil o bună perioadă.

Mundodeportivo scriu că polonezul este dispus să vină la catalani, cu condiţia să aibă statutul de titular asigurat.

”Am mult respect pentru istoria celor de la Barcelona. Este unul dintre cele mai bune cluburi din lume.

Înţeleg situaţia dificilă în care se află după accidentarea lui Ter Stegen şi cred că ar fi o lipsă de respect din partea mea să nu iau în considerare această opţiune”, a dezvăluit Szczesny, pentru publicaţia Sport.

Juventus ar avea de câştigat de pe urma mutării

Wojciech Szczesny s-a retras, în această vară, după ce a apărat poarta lui Juventus în utlimii şapte. Dacă va decide să revină în fotbal, "Bătrâna Doamnă" ar avea de câştigat de pe urma acestei mutări.

Conform Sport.es, în momentul în care polonezul a plecat de la Juve, a fost parafată o înţelegere în care este stipulată o sumă pe care Szczesny ar trebui să o achite, în caz că va reveni pe teren. Se pare că Szczesny ar trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de două milioane de euro, în cazul în care se va înţelege cu Barcelona.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele