Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Internaţionala ucraineană Iulia Andrichuk, noua jucătoare a echipei CSM Târgu Jiu

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21446298/1/iulia.jpg

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a anunţat, sâmbătă, transferul Iuliei Andrichuk, componentă a naţionalei Ucrainei.

”Surprizele continuă pe final de an! CSM Târgu Jiu a reuşit o mutare de senzaţie şi s-a înţeles cu internaţionala din Ucraina, Iuliia Andriichuk”, anunţă CSM Târgu Jiu.

Andrichuk joacă pe postul de inter stânga, are 31 de ani şi vine de la Dacia Mioveni. În carieră a mai evoluat în ţara natală, dar şi la echipe din Rusia, Belarus, Turcia, Grecia, Polonia şi Norvegia.

Noua jucătoare a echipei CSM Târgu Jiu ar putea debuta chiar sâmbătă, când se va disputa partida cu campioana CSM Bucureşti, restantă din etapa a XI-a a Ligii Naţionale.

Cu CSM Târgu Jiu, handbalista ucraineană va evolua şi în grupa D a European League, primul meci fiind programat în 6 ianuarie, în deplasare, cu Mosonmagyarovari KC (Ungaria).

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele